ΑθλητισμόςΑρχείο

Catamarans Cup στο Ναύπλιο

Μια ακόμα τουριστική αναγνώριση – διάκριση απεκόμισε των Ναύπλιο με την επιλογή του ως τόπου απονομής των βραβείων του 4ου Leg Shott Off  με το οποίο κλείνει η αυλαία του 8ου Catamarans Cup.

Πρόκειται για μια ακόμα επιβράβευση των προσπαθειών του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου, του Λιμενάρχη Ναυπλίου κ. Σπύρου Μαρίνου καθώς και του λιμενικού ταμείου Ναυπλίου, για την ανάδειξη του λιμένος Ναυπλίου ως σταθερό σημείο αναφοράς του θαλασσίου τουρισμού στην Μεσόγειο.

Τελετή λήξης του 8ου Catamarans Cup στο Ναύπλιο

Το Catamarans Cup, που ξεκίνησε από την Istion Yachting το 2010, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες – ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές στα ελληνικά νησιά. 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή Άστρος – Ναύπλιο, 4ο LEG SHOOT OFF Διαγωνισμός και θα ακολουθήσει η Τελετή λήξης καθώς και η Απονομή Βραβείων. Πέμπτη 26 Οκτωβρίου προβλέπεται Ελεύθερη ιστιοπλοΐα.

Τελετή λήξης του 8ου Catamarans Cup στο Ναύπλιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Ναύπλιο περιλαμβάνεται στο καλεντάρι του αγώνα καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πρόπερσι ανήμερα της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.