ΑθλητισμόςΑρχείο

Πανελλήνια διάκριση για 10χρονο τενίστα από το Άργος

Σημαντική διάκριση για το τένις της Αργολίδας με τον Γιάννη Κουρουνιώτη του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας να κατακτά την 2η θέση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα για παιδιά κάτω των 10 ετών που διοργάνωσε η ΑΕΤ Νίκη Πατρών.

Για να φτάσει στον τελικό ο αθλητής του Athlisis Tennis Club χρειάστηκε να δώσει 5 αγώνες στο 64αρι ταμπλό του τουρνουά και πιο συγκεκριμένα να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τσατσάκη 62 (Ηράκλειο ΟΑΑ), Τουλά 75 (ΑΟΑ Πατρών), Αναστασίου 60 (ΑΟ Αιγίου Μορέας), Πραπόπουλο 60 (ΑΟΑ Πατρών) και Βασιλόπουλο 60 (ΑΟΑ Πατρών). Στον τελικό ηττήθηκε από τον Γ. Μίταλα 36 (Αρκαδικό ΟΑ Ατλας), στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια. 

Γιάννης Κουρουνιώτης

Στην ίδια διοργάνωση τον όμιλο εκπροσώπησαν, παίζοντας επίσης εξαιρετικά, οι Φίλιππος Μάντσιτς (16αδα), Πάτροκλος Αλωνιστιώτης (16αδα) και Δημήτρης Δαγρές (στους 32). 

Η διοίκηση και το προπονητικό team συγχαίρουν τον Γιάννη για την 2η θέση στο Πανελλαδικό τουρνουά και φυσικά όλα τα παιδιά που εκπροσώπησαν για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο τις ακαδημίες τένις.