ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν τα κατάφερε με Ολυμπιακό ο Διομήδης

Ο Διομήδης πάλεψε αλλά δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον Ολυμπιακό που επικράτησε με 24-25 στο κλειστό της Νέας Κίου και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Handball Premier χωρίς ήττα. Αντίθετα η ομάδα του Άργους υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα μετά από αυτή στην Έδεσσα από τον Αερωπό και παραμένει προς το παρόν στην 4η θέση της βαθμολογίας.  

Μόλις για 2 λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα έμειναν κοντά στο σκορ οι «Λύκοι» όταν ισοφάρισαν προσωρινά με πέναλτι το 0-1 του Ολυμπιακού. Από εκείνο το σημείο και μετά οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας έχτισαν αργά και σταθερά μια διαφορά 2-3 τερμάτων και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αυτή η διαφορά είχε αυξηθεί σταδιακά στα 4-5 τέρματα. Το 12-17 ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο Άργος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Διομήδης πέτυχε δύο γκολ και πλησίασε στο 14-17, όμως με ένα σερί 3-0 οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στη μεγαλύτερη διαφορά της στο ματς, το +6 του 14-20. Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πλησιάσουν και πάλι μειώνοντας με ένα επί μέρους 5-3 στο 19-23, όμως σε εκείνο το σημείο τη διαφορά έκανε και πάλι η εμπειρία των φιλοξενούμενων. Ο Αλβανός απάντησε με δύο γρήγορα γκολ για το 20-25 αλλά οι «Λύκοι» έκαναν την αντεπίθεσή τους με ένα σερί 4-0 στο τελευταίο τρίλεπτο το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει έστω την ισοπαλία.

Φώτο: gazzetta.gr