ΚοινωνίαΑρχείο

16 στολές μοτοσυκλετιστών από την Alpha Bank για την ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου και Άργους

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας αντιπροσωπεία της ALPHA BANK με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κου Εμμανουήλ Καλούδη παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας μέσω της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας 16 στολές μοτοσυκλετιστών για τις ανάγκες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου – Άργους και των υπολοίπων Αστυνομικών Υπηρεσιών, τις οποίες ευγενικά χορήγησε η Τράπεζα, κατόπιν ενεργειών της Ένωσής.

Δωρεά της Alpha Bank στην ΔΙ.ΑΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Υποστράτηγος κ. Τριγώνης Δημήτριος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ. Όψιμος Θεόδωρος, οι Διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας, οι μοτοσυκλετιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. καθώς και προσωπικό από τις λοιπές υπηρεσίες της Δ.Α. Αργολίδας.

Δωρεά της Alpha Bank στην ΔΙ.ΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, απένειμε στον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων της ALPHA BANK, τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά της τράπεζας.

Δωρεά της Alpha Bank στην ΔΙ.ΑΣ.

Για μια ακόμα φορά η Ένωση ευχαριστεί θερμά την ALPHA BANK για την ευγενική της χορηγία και εύχεται ολόψυχα, την ανοδική της πορεία στην τραπεζική αγορά και στα στελέχη της υγεία και κάθε χαρά.