ΠολιτισμόςΑρχείο

Αρχαιρεσίες στον Δαναό

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στον Σύλλογο Αργείων «Ο Δαναός» με θέματα:

1. Υποβολή και έγκριση του Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

2. Εκλογή 3/μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής για έλεγχο της οικονομικής διαχειρίσεως του Συλλόγου χρήσεως 2017-2020.

3. Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου περιόδου 2018-2020.

Για  απαρτία κατά την Α΄. Γεν. Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σε αντίθετη περίπτωση,θα συγκροτηθεί  Β΄. Γεν. Συνέλευση την  20η Δεκεμβρίου 2017,  ημέρα  Τετάρτη  και  ώρα  6 μ.μ. στο μέγαρο του Συλλόγου χωρίς άλλη πρόσκληση, οπότε η Συνέλευση θα είναι σε απαρτία με οσαδήποτε παρόντα μέλη.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου:

α) Αποκλείονται αυτοδικαίως από τις Γεν. Συνελεύσεις & τις ψηφοφορίες μέλη που καθυστερούν την ετήσια συνδρομή τους (άρθρο 38 του Καταστατικού)έως και την ώρα της ΓΣ.

β) Τα μέλη αποκτούν δικαίωμα του εκλέγειν μετά από τρεις μήνες και του εκλέγεσθαι μετά ένα έτος από την εγγραφή τους στο μητρώο του Συλλόγου &

γ) Οσα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως προέδρου ή μέλους του Δ.Σ., υποχρεούνται να δηλώσουν αυτό εγγράφως με αίτησή τους στη γραμματεία του Συλλόγου, μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 10 – 13 καθημερινά.