ΠολιτισμόςΑρχείο

Ισραηλινοί αστυνομικοί ενισχύουν την οικονομία του Ναυπλίου

Μέλη της INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION IPA ISRAEL, με επικεφαλής τον “Eran Israel Commander (Retired)  Secretary General & Responsible for International affairs”, επισκέφτηκαν την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους το Ναύπλιο. Τους Ισραηλινούς αστυνομικούς με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση υποδέχθηκε το Προεδρείο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαθεοφάνη Γεώργιο, την αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κα Κορολή Έφη και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Καζά Αθανάσιο όπου τους ξενάγησε στο ιστορικό κάστρο του Αναπλιού το Παλαμήδι, καθώς και τους έδωσε οδηγίες το πως να κινηθούν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, ώστε να απολαύσουν τα σημαντικότερα μνημεία αυτής, την ομορφιά που την διακατέχει, τελειώνοντας την επίσκεψή τους στο λιμάνι  με θέα το υπέροχο Μπούρτζι και ολόκληρη την Ακροναυπλία.

Τα σωματεία μέσα σε εγκάρδιο, αδελφικό και συναδελφικό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την εργασία μας, καθώς και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των τοπικών διοικήσεων με πιθανές μελλοντικές συνεργασίες. 

Ισραηλινοί αστυνομικοί στο Ναύπλιο

Οι Ισραηλινοί αστυνομικοί αφού ευχαρίστησαν τους Έλληνες για την όλη φιλοξενία τους, επιφυλάχθηκαν να τους την ανταποδώσουν.

Το Προεδρείο της Ένωσης, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ισραήλ, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην Ελλάδα, να περάσουν όσο το δυνατόν πιο καλά, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου και καλή επιστροφή στην πατρίδα τους.

Επίσης η Ένωση απευθύνει ευχαριστίες προς την Διευθύντρια Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα Άλκηστη Παπαδημητρίου για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, κατά το χρονικό διάστημα παραμονής στο φρούριο του Παλαμηδίου.