ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μονή Πουτάνασας, Μονή Αυζού, Άγιος Ιωάννης Λαμογιάς! Τι πίνουν και δεν μας δίνουν εκεί στην Eρμιονίδα;

Κάποιος υπάλληλος του Δήμου Ερμιονίδας πρέπει να μας τρολάρει! Η απόφαση που δημοσιεύεται στο Διαύγεια με χθεσινή ημερομηνία (4/12/2017) και η οποία αφορά την υπηρεσία ανάθεσης ψηφιακής φωτογραφικής κάλυψης τοποθεσιών του Δήμου για νέα ιστοσελίδα τουριστικής προβολής, μας προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου! 

Αυτός που συνέταξε το κείμενο, το οποίο φέρει την υπογραφή του δημάρχου (άραγε ο ίδιος δεν βλέπει τι υπογράφει;) έχει ανακαλύψει τρεις νέες Μονές στον Δήμο Ερμιονίδας! Πρόκειται για τη Μονή Πουτάνασας στο Κρανίδι (προφανώς θα εννοεί την Παναγία την Παντάνασσα), τη Μονή Αυζού (ναι πρόκειται για την γνωστή Μονή Αυγού), και τον Άγιο Ιωάννη Λαμογιάς στους Φούρνους (ε όχι και λαμόγιο ο Άγιος βρε παιδιά!).

Η γκάφα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τάσο Λάμπρου, επικεφαλή της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, ο οποίος «λούζει» τον δήμαρχο, που προφανώς δεν φταίει ο άνθρωπος για τον κάθε άσχετο γραφιά, που καλά καλά δεν ξέρει ούτε πως γράφεται το χωριό «Δίδυμα»…

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ PDF.

Όπως σημειώνει ο Τάσος Λάμπρου:

«Δήμαρχε κ. Δημήτρη Σφυρή, έχεις χάσει κάθε έλεγχο και αξιοπρέπεια, διότι πέραν της μη απαρτίας του συνδυασμού σου στα Δημοτικά Συμβούλια, όπου εμείς της αντιπολίτευσης συμπληρώνουμε τις απουσίες των Δημοτικών σου Συμβούλων σε καίρια θέματα, όπως το Τεχνικό Πρόγραμμα που είναι το εργαλείο της λειτουργίας του Δήμου, σήμερα διαβάζοντας την Απόφαση Δημάρχου 737/4-12-2017, όπως αυτή αναρτήθηκε στην Διαύγεια:

παρατήρησα ότι έχεις αλλάξει τις ονομασίες των Ιερών Μονών της Ερμιονίδας με μεγάλη θρησκευτική και ιστορική αξία, με ακατανόμαστες μετονομασίες.

Έτσι λοιπόν, με λύπη, με αναγκάζεις να απευθυνθώ προς τα σένα και να σου πω ότι: «Δήμαρχε Σφυρή, δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο!!!»

Δημοσιεύω την 737/4-12-2017 απόφασή σου, υπογραμμίζοντας με κόκκινο τις ακατανόμαστες ονομασίες που έχεις δώσει στις Ιερές Μονές της Ερμιονίδας και σε καλώ άμεσα να τις εξαφανίσεις από την Διαύγεια, διότι δυσφημίζεις την Ερμιονίδα μας.

Πάντως θέλω να σου υπενθυμίσω, ότι τα Δίδυμα, δεν γράφονται όλα με “ι”».

Δείτε τα σχετικά screnshots που παραθέτει συννημένα με την παραπάνω ανακοίνωση του ο κ. Λάμπρου, τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώνονται και από το δικό μας ρεπορτάζ. 

Απόφαση ΔιαύγειαΑπόφαση Διαύγεια

Απόφαση Διαύγεια 

Απόφαση Διαύγεια