ΟικονομίαΑρχείο

Σκορπάνε τα λεφτά των γονιών τους για ψώνια στην Ερμού …αλλά όχι στο Άργος!

Ειρωνικές ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για την επιλογή της πραγματοποίησης εκδρομής στην Αθήνα για …shopping! Όπως καταγγέλουν οι έμποροι του Άργους, μαθητές και συνοδοί καθηγητές γύρισαν πίσω με σακούλες γεμάτες από ψώνια, τα οποία προτίμησαν να τα κάνουν στην Ερμού απ’ ότι στην πόλη τους.

Βέβαια η Ερμού φέτος κατατάσσεται ως ο 19ος ακριβότερος εμπορικός δρόμος στον κόσμο με βάση το κόστος ενοικίασης των καταστημάτων, και οι τιμές δεν θεωρούνται χαμηλότερες σε σχέση με αυτές του Άργους. Κάθε άλλο μάλιστα…

Από την άλλη οι έμποροι του Άργους υπενθυμίζουν στους μαθητές ότι οι ίδιοι ήταν αυτοί που στηρίζουν οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν οι κανακάρηδες εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς όπως η Αθήνα.

Το «ευχαριστώ» του Εμπορικού Συλλόγου:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους, τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της ”εκπαιδευτικής” εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας ”εκπαιδευτικής” εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη ποια ”ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ” εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές ,ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα».