ΚοινωνίαΑρχείο

Ο χιονιάς έφερε προβλήματα στα ορεινά της Αργολίδας

Στα λευκά έχουν ντυθεί τα ορεινά της Αργολίδας, χαρίζοντας όμορφες εικόνες στους κατοίκους και τους τολμηρούς επισκέπτες. Οι αρχές συνιστούν προσοχή και να μην επιχειρούν οι οδηγοί να διασχίζουν το ορεινό οδικό δίκτυο χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πέρα από το λευκό τοπίο δεν λείπουν και τα προβλήματα αφού τουλάχιστον τρία χωριά του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Αλέα, η Φρουσιούνα και το Νεοχώρι έχουν μείνει αυτή την στιγμή χωρίς ρεύμα. Τα συνεργεία της ΔΕΗ κάνουν προσπάθεια να προσεγγίσουν τα σημεία που έχουν κοπεί τα καλώδια αλλά η πρόσβαση προς το παρόν παραμένει δύσκολη.

Σταύρος Γαβρήλος

Την ίδια στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας είναι επί ποδός για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ παράλληλα από το απόγευμα της Παρασκευής έχει διακόψει την κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3.5 τόνων από το 19 χιλ/τρο έως 21 χιλ/τρο Ε.Ο. Κρανιδίου – Ναυπλίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ίδιο σημείο διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αρκετό το χιόνι και στο Αραχναίο όπου τα συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων κάνουν προσπάθεια να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό.