ΡεπορτάζΑρχείο

Το top 5 του anagnostis.org για το 2017

Το 2017 μας αποχαιρετά με την ελπίδα το νέο έτος που ανατέλλει να είναι πιο καλότυχο για όλους.

Την Αργολίδα απασχόλησαν αρκετές ειδήσεις, μα πιο πολύ απ’ όλες και σε βάθος χρόνου ήταν το μπαράζ θανάτων από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Καμπανάκι για τους τοπικούς άρχοντες ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι την χρονιά που μας έρχεται για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα την λαίλαπα των κουνουπιών.

Για μας ήταν χρονιά ανανέωσης, καθώς αποφασίσαμε να εκσυγχρονίσουμε πλήρως το site και να γίνουμε ταχύτεροι, λειτουργικότεροι και ασφαλέστεροι, εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες μεθόδους του διαδικτύου.

Σε ότι αφορά τα γραφόμενα του anagnostis.org, οι πέντε πιο δημοφιλείς αναρτήσεις για το 2017, οι οποίες ξεπέρασαν τους 6.000 αναγνώστες η καθεμία, είναι οι εξής:

5.) Συναγερμός για παραλίες του Ναυπλίου και της Επιδαύρου!

Συναγερμός για παραλίες του Ναυπλίου και της Επιδαύρου!
Το ΠΑΚΟΕ άναψε φωτιές καλοκαιριάτικα, ανοίγοντας τον ασκό του αιόλου. Συγκεκριμένα το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για διάσημες παραλίες της Αργολίδας, μεταξύ των οποίων η Καραθώνα και το Τολό, τις οποίες έβγαζε σχεδόν όλες ακατάλληλες για κολύμπι. 

4.) Το «στοιχειωμένο» ξενοδοχείο της Αργολίδας από ψηλά.

Το «στοιχειωμένο» ξενοδοχείο της Αργολίδας από ψηλά
Βάση των γυμνιστών την 10ετία του ’80 ήταν το ξενοδοχείο Σαλάντι στην Ερμιονίδα, που είχε κατασκευαστεί την περίοδο της επταετίας. Μία γεύση για το πως είναι σήμερα από ψηλά το έρημο πλέον ξενοδοχείο και ο περιβάλλοντας χώρος σε ένα ανατριχιαστικό drone – video.

3.) Ο fake καρχαρίας του Αργολικού, που κατατρόμαξε το Πανελλήνιο.

Ο fake καρχαρίας του Αργολικού, που κατατρόμαξε το Πανελλήνιο
Λευκός καρχαρίας επιτέθηκε σε λουόμενο στην παραλία του Κονδυλίου, λίγο έξω από το Ναύπλιο, ή μήπως όχι;

2.) Σάλος με κρυφή ( ; ) κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας του Ναυπλίου.

Σάλος με κρυφή ( ; ) κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας του Ναυπλίου
Μια κατασκοπευτική κρεμάστρα με καμουφλαρισμένη κρυφή κάμερα εντοπίστηκε τον περασμένο Απρίλιο από πελάτισσα σε γυναικείες τουαλέτες γνωστής ταβέρνας του Ναυπλίου. Και μη χειρότερα…

1.) Καλό ταξίδι φίλε Μιχάλη.

Καλό ταξίδι φίλε Μιχάλη
Μία δυσάρεστη είδηση στο No1, ο αιφνίδιος θάνατος του φίλου και συνεργάτη Μιχάλη Πετρόπουλου σε ηλικία μόλις 50 ετών. Ο Μιχάλης ήταν γραφίστας και μέτοχος της εταιρείας «Α. Γκάτζιος – Μ. Κ. Ντάνος – Μ. Πετρόπουλος Ο.Ε.», που εκδίδει την εφημερίδα «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» και το anagnostis.org. Ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά.