ΨυχαγωγίαΑρχείο

Τρελές Selfie στο Ναύπλιο! Δείτε το τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε στην ΕΡΤ

Το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι «Selfie» που μεταδίδεται από την συχνότητα της ΕΡΤ2 ταξίδεψε στο Ναύπλιο τη μέρα των εκδηλώσεων μνήμης για τον Ιωάννη Καποδίστρια με δύο όμορφα κορίτσια να παίζουν και να μας ξεναγούν στην πόλη.

Το επεισόδιο μεταδόθηκε χθες το απόγευμα, και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο πατώντας το παρακάτω Link:

http://webtv.ert.gr/promo-ert2/06ian2018-selfie/.

Η γνωριμία με την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας ξεκίνησε από την πλατεία των Τριών Ναυάρχων, πέρασε από το Πολεμικό Μουσείο, τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, και κατέληξε στο Βουλευτικό, που στέγασε την πρώτη Βουλή των Ελλήνων. Οι δύο παίχτριες «ξεσήκωσαν» το ιστορικό κέντρο της πόλης, αναζητώντας selfie με τοπικό χρώμα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με… αγωνιστική διάθεση στην Πλατεία Συντάγματος μ’ έναν αγώνα με διπλά ποδήλατα και κερνώντας τοπικό λικέρ βύσσινο για τη μεγάλη group selfie του φινάλε.

Το «Selfie» στο Ναύπλιο

Πώς παίζεται το «SELFIE»;

Το παιχνίδι είναι απλό, πρωτότυπο και διασκεδαστικό! Σε κάθε επεισόδιο του «SELFIE» συμμετέχουν δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες SELFIE φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν.

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie), που συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν με έναν σύγχρονο τρόπο τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες. Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής φέρνει την παραγωγή σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, πρωτεύουσες νομών, μικρές επαρχιακές πόλεις, νησιά ή ακόμα και χωριά.

Το «Selfie» στο Ναύπλιο

Παρουσίαση: Παναγιώτης Κουντουράς – Νίκος Πιτάνιος.
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.
Σενάριο: Γαλάτεια Κουράση.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σάκης Γιούμπασης.
Μοντάζ-Motion Graphics: Πάρης Γρηγοράκης.
Μουσική: Χρήστος Γκουγκούμας.
Εκτέλεση παραγωγής: Παιχνιδόσπιτο – Playhouse Productions.