ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέος θρίαμβος των «Αγίων»

Τρίτη 9 Ιανουαρίου βράδυ. 7 βαθμοί Κελσίου. Αμέσως μετά τη βροχή. Το γήπεδο αρκετά γλιστερό. Η Ομάδα ανανεωμένη, με νέα στελέχη και νέα αποφασιστικότητα.

Στον εκτός έδρας αγώνα (αν και παίχτηκε στο γήπεδό μας) οι «Άγιοι» αντιμετώπισαν την NW London FC, μια πολυεθνική και νεανική ομάδα, με ενθουσιασμό και δύναμη, που σκοπό είχε να κερδίσει ό,τι μπορούσε περισσότερο από την αναμέτρηση αυτή.

St. Panteleimon fc

Η St. Panteleimon FC με νέο γυμναστή τον Ομογενή Γιώργο Τιμοθέου, δίπλα από τον προπονητή Γιώργο Φραντζέσκου, επίσης δε με το νέο απόκτημά της τον Noyan Tajbakhsh, που αποτελεί μεταγραφή από τη Fenerbahce και παίζει στη θέση «10»! Υπ’ όψιν ότι οι Άγιοι «ψωνίζουν πάντα από το πάνω ράφι»!

Στα πρώτα 10 λεπτά οι Άγιοι είχαν 4 καθαρές ευκαιρίες για γκολ, αλλά συνάντησαν απέναντί τους τον νεοαποκτηθέντα Νοτιοαφρικανό τερματοφύλακα των αντιπάλων, ο οποίος βρέθηκε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είχε κυριολεκτικά «κατεβάσει τα ρολά»!

St. Panteleimon fc

Ακολούθησε, γύρω στο 15’, φάση διαρκείας με 4 σουτ στην εστία. Τίποτα!!! Στη συνέχεια 4 σουτ των επιθετικών μας, αποκρούστηκαν όλα!

Τελικά, στο 20’, η μπάλα βγήκε κόρνερ. Ο Igli Sevaj το κτύπησε με αριστουργηματικό τρόπο και ο Δημήτρης Αναστασίου νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έπιασε ωραία κεφαλιά και έγραψε το 0-1! Έτσι, λύθηκαν τα πόδια των Αγίων και άρχισαν πλέον να βρίσκουν τα δίχτυα!

Σύντομα το νέο απόκτημα της Ομάδας, ο Noyan Tajbakhsh, έβαλε το δεύτερο τέρμα, με δυνατό σουτ που κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων. Ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ, τα οποία σκόραρε ο σέντερ φορ των Αγίων Igli Sevaj. Αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου: 0-4!

St. Panteleimon fc

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Igli Sevaj έκανε hat trick, βάζοντας το πέμπτο γκολ, αλλά αμέσως μετά οι αντίπαλοι μείωσαν σε 1-5! Μάλιστα ανέβασαν λίγες στροφές και έφτασαν στην περιοχή των Αγίων επανειλημμένως, κερδίζοντας και πέναλτι. Αλλά ο πορτιέτο της St. Panteleimon FC Donald Manaj, με βουτιά στην αριστερή του γωνία κατάφερε και το έπιασε, διατηρώντας τη διαφορά στο 1-5.

Όμως οι Άγιοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Ο δραστήριος και δημιουργικός αριστερός κυνηγός Νίκος Σαλαπάτας, έλαβε μια ωραία κάθετη πάσα από τον αρχηγό Ρομπέρτο Κάτσικα και με αριστερή βολίδα στη γωνία της αντίπαλης εστίας έγραψε το τελικό 1-6!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Javonne Molloy, ο οποίος αποδείχθηκε «βράχος» στο κέντρο της άμυνας των Αγίων.

Με τη εμφατική αυτή νίκη τους οι Άγιοι πλησίασαν ακόμα περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας αήτητοι στα δέκα παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Κομητείας Middlesex, έχοντας την καλύτερη άμυνα, καθώς και την καλύτερη διαφορά τερμάτων στο Πρωτάθλημα.

Η Ομάδα είναι δυνατή, αλλά όλοι παραμένουν ταπεινοί και προσανατολισμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί.