ΠολιτισμόςΑρχείο

Επιβράβευση για 9 μαθητές της Αργολίδας και το ΓΕΛ Αγίας Τριάδας

Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, βράβευσε η Eurobank στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Eurobank, με 15 συνεχή χρόνια εφαρμογής. 

Σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που ξεχώρισαν φέτος με τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις βραβεύθηκαν στις 26 Ιανουαρίου.

Κύριος σκοπός του Προγράμματος που έχει βραβεύσει μέχρι σήμερα συνολικά 16.835 μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα, είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων, που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 18.000 μόρια. Στο Νομό Αργολίδας τιμήθηκε το Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας για την Ελευθερία Νικολίτσα.

Τα βραβεία της Eurobank για το νομό Αργολίδας έλαβαν οι εξής:

  1. Γεωργία Αγγέλη από το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους
  2. Μαρία Ιλεάνα Θεοφίλη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο “Νέο Σχολείο”
  3. Απόστολος Κουριώτης από το 2ο Γενικό Λύκειο Άργους
  4. Αργυρούλα Μαχαίρα από το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου
  5. Γεώργιος-Στέφανος Μεϊδάνης από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
  6. Ελευθερία Νικολίτσα από το Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας
  7. Αλέξανδρος Ντόκος από το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου
  8. Κωνσταντίνα – Αθανασία Ξιξή από το 3ο Γενικό Λύκειο Άργους
  9. Μαρία-Ελένη Σουλιώτη από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου