ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μία μεγάλη νυχτερινή καρναβαλική γιορτή θα ξεσηκώσει το Άργος!

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στην  κεντρική πλατεία της πόλης, πολλά θεάματα σε μια μεγάλη γιορτή για το Καρναβάλι. Μια γιορτή στο πλαίσιο του προγράμματος «Απόκριες 2018 στο Δήμο Άργους Μυκηνών» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.  

Οι πιο ευφάνταστες ομάδες του φετινού καρναβαλιού θα παρουσιαστούν μπροστά σας με τρόπο διασκεδαστικό! Ελάτε να τις γνωρίσετε!

Η μπάντα κρουστών Quilombo δίνει ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα στους Βραζιλιάνικους ρυθμούς SambaBatucada και SambaReggae. Χορεύουν παίζοντας κρουστά προσφέροντας ένα εντυπωσιακό οπτικό-ακουστικό θέαμα.

1η νυχτερινή μεγάλη καρναβαλική γιορτή στο Άργος

Fire Juggling Show! Ένα εντυπωσιακό ζογκλερικό show με φωτιές. Μοναδικοί ζογκλέρ με δυναμικές εμφανίσεις (Καρναβάλι Πάτρας, Rock Wave Festival, Womad Festival, Αισχύλεια 2003-Ελευσίνα, Τάλος 2004-Χανιά, Fame Story ,Dream Show, Allou Fun Park, κά) θα παρουσιάσουν ζογκλερικά κόλπα με πύρινες δάδες, κοντάρια με φωτιές, πύρινα σχοινιά και αλυσίδες δημιουργώντας φαντασμαγορικές εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί!!!

Και η νυχτερινή γιορτή… συνεχίζεται με … KARAOKE FOR ALL!!!  ToKaraokemania. Your music therapy” αναλαμβάνει να σας αναδείξει σε … αστέρες του τραγουδιού! Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και χιούμορ.

Η 1η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ στο ΑΡΓΟΣ τα έχει όλα: μασκαράδες, μουσική, χορό, τραγούδι, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο, κέφι και φαντασία. Ελάτε όλοι!