ΠολιτισμόςΑρχείο

Η απόλυτη ξεφτίλα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών!

Ένας από τους μεγαλύτερους σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, οι Μυκήνες, βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για αρνητικό λόγο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση που υπάρχει τοιχοκολλημένη στις τουαλέτες, προτρέπονται οι τουρίστες να διατηρούν τις τουαλέτες καθαρές γιατί ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο δεν διαθέτουν προσωπικό καθαριότητας! 

Την καταγγελία έκανε επισκέπτης στο economy365.gr, κάνοντας λόγο για εικόνες ντροπής που προσβάλουν την ιστορία του ιερού αυτού τόπου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

Χθες Έλληνας επισκέπτης ενός από τα πιο ονομαστά μουσεία της Ελλάδας, το μουσείο Μυκηνών, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι και απαθανάτισε την εικόνα ντροπής για έναν τόσο σημαντικό χώρο για την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό. 

Την ανακοίνωση που είχε κολληθεί στις τουαλέτες του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών η οποία απευθυνόταν στους αναρίθμητους τουρίστες που επισκέπτονται αυτόν τον τόσο σημαντικό τόπο.

«Ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο Μυκηνών δεν διαθέτουν προσωπικό καθαριότητας. Παρακαλούμε διατηρείτε τις τουαλέτες καθαρές»! Τόσες προσλήψεις εξαγγέλλονται, τελικά θα γίνουν ποτέ;

Τουαλέτες Μυκήνες

Είναι να απορεί με τόσα εκατομμύρια που εισρέουν στα ταμεία του κράτους από την εμπορική εκμετάλλευση του χώρου, δεν περίσσεψε κάτι για να προσλάβουν μία καθαρίστρια; Οι εξαγγελίες μας μάραναν…