ΟικονομίαΑρχείο

Ποιός είναι ο νέος ιδιοκτήτης του τριώροφου στον Μεγάλο Δρόμο

Βρέθηκαν πλειοδότες για την πώληση δύο ακινήτων σε Ναύπλιο και Ερμιονίδα τα οποία είχαν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία από το ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται για το τριώροφο στην παλιά πόλη Ναυπλίου, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 6 (Μεγάλος Δρόμος) και για τα τρία οικόπεδα στην Σαμπάριζα Ερμιόνης.

Για το κτίριο στο παλιό Ναύπλιο πλειοδότης είναι η εταιρεία με την επωνυμία «KGS DEVELOPMENT ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ».

Για τα οικόπεδα στη Σαμπάριζα πλειοδότης είναι η εταιρεία ‘’ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ’’.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα παρακάτω ακίνητα με συνολικά έσοδα 8.821.700 ευρώ:

  1. Για την πώληση Βιομηχανικού οικοπέδου στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ – ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ”.
  2. Για την πώληση τριών γεωτεμαχίων στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, η εταιρεία ‘’ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ’’.
  3. Για την πώληση κτιρίου στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Αγ. Νικολάου 8, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’GNA ΙΚΕ’’.
  4. Για την πώληση κτιρίου στην παλιά πόλη Ναυπλίου, στην οδό Βασ. Κων/νου 6, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’KGS DEVELOPMENT ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ‘’.
  5. Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ αδιαιρέτου στην Αθήνα, οδός Βερανζέρου 26 (Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ), η εταιρεία με την επωνυμία ‘’3K TEXNIKH EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ‘’.
  6. Για την μακροχρόνια μίσθωση αγροτεμαχίου όμορου στο Σανατόριο Μάνα στην Κορφοξυλιά Γορτυνίας Ν. Αρκαδίας, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ‘’.