ΑθλητισμόςΑρχείο

Ναυπλιώτες στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Την Κυριακή 4 Μαρτίου διεξήχθησαν στο 4ο Λύκειο Κορίνθου το 30ο Ατομικό και Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και ομάδων. Οι μαθητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου συμμετείχαν εκπροσωπώντας τα σχολεία τους.

Διακρίσεις αθλητών της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου

Ο Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος μαθητής της Ε τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη. Η Ζουρουφίδη Ζωή Βαρβάρα μαθήτρια της Γ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέκτησε την 3η θέση στην γενική κατάταξη και την 1η στα κορίτσια. Ο Δελλής Κωνσταντίνος μαθητής της Γ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέκτησε την 4η θέση στην γενική κατάταξη. Και οι τρεις μαθητές προκρίνονται στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου.

Επίσης η Ξυλινά Αγγελική Σοφία μαθήτρια της Γ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου κατέλαβε την 10η θέση στην γενική κατάταξη. Ο Τσίρος Ελευθέριος μαθητής της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέλαβε την 16η θέση στην γενική κατάταξη. Η Τσίρου Μαρία Ελένη μαθήτρια της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέλαβε την 24η θέση στην γενική κατάταξη.

Διακρίσεις αθλητών της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου

Στο ομαδικό πρωτάθλημα συμμετείχε το 4ο Δημοτικό Ναυπλίου. Μέλη της ομάδας ήταν ο Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος, ο Τσίρος Ελευθέριος, η Τσίρου Μαρία Ελένη, ο Δελλής Κωνσταντίνος και η Ζουρουφίδη Ζωή Βαρβάρα. Κατέλαβε την 5η θέση και είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.