ΚοινωνίαΑρχείο

Ζήτησαν μόνιμους διορισμούς αναπληρωτών

Δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας στη μεγάλη συγκέντρωση της Παρασκευής (16/3) στο Υπουργείο Παιδείας με βασικό αίτημα τους μόνιμους διορισμούς αναπληρωτών.

Στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και φοιτητές. Παράλληλα προκηρύχθηκαν τρίωρες στάσεις εργασίας από τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και τις ΕΛΜΕ – Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.  

30 εκπαιδευτικοί από την Αργολίδα συγκεντρώθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας.

Στην κινητοποίηση έδωσαν το «παρών» εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα, καθώς πολλοί από αυτούς έφτασαν στην Αθήνα λεωφορεία για τον συγκεκριμένο σκοπό. Από την Αργολίδα μετέβησαν 30 εκπαιδευτικοί

Βασικά αιτήματα είναι να γίνουν άμεσα μαζικοί, μόνιμοι διορισμοί για την κάλυψη των αναγκών, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών και καμία απόλυση συμβασιούχου, άμεση εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μόνιμων και άμεσα μέτρα στήριξης των συμβασιούχων.

30 εκπαιδευτικοί από την Αργολίδα συγκεντρώθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας.

Το ΔΣ της ΔΟΕ μετά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Υπουργό συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα κύκλο γενικών συνελεύσεων, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης στις 29/3 στις μεγάλες πόλεις και στις 30/3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.