ΑθλητισμόςΑρχείο

Προκρίσεις από Αργολίδα για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάτρα η Β’ φάση Σχολικών Αγώνων με συμμετοχές και από την Αργολίδα. Στους αγώνες έλαβαν μέρος τρεις αθλητές από την ομάδα του Αριστέα Άργους, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να περάσουν στην Γ’ Φάση που είναι το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική παρουσία με τον Νίκο Σαρρή να κάνει ατομικό ρεκόρ στον ακοντισμό με 60.90μ. και να παίρνει το εισιτήριο για τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες.

Ο Παύλος Τσεμπεράς (μήκος), ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα 6.32μ που και γι’αυτόν αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Ο Νίκος Αργυρόπουλος (200μ), μπορεί να μην κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ , αλλά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τους επόμενους αγώνες σε λίγες μέρες.

Τα συγχαρητήριά του στους αθλητές του Αριστέα Άργους απευθύνει ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος σημειώνοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στην  Β’ φάση Σχολικών Αγώνων στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Ειδικότερα  στους αθλητές του Αριστέα Άργους Νίκο Σαρρή, ο οποίος με την σπουδαία βολή του κατάφερε να περάσει στην Γ’ φάση, καθώς και στον Παύλο Τσεμπερά  και στον Νίκο Αργυρόπουλο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την συμμετοχή και την προσπάθεια παρά τον αποκλεισμό τους».

Αντίστοιχα δυο αθλητές του συλλόγου ΣΔΥ Αργολίδας προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων. Ο Πάνος Μαλησιώρης, στους αγώνες της 2ης φάσης στην Πατρα, σημείωσε επίδοση 6’30” στα 2000μ με φυσικά εμπόδια, νέο ατομικό ρεκόρ, και δείχνει έτοιμος για όλα. Η Φιορίνα Καραπάνου πέρασε κατευθείαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα του επτάθλου.