ΠολιτικήΑρχείο

Οι μονομάχοι για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Άργους – Μυκηνών

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Άργους – Μυκηνών της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος Σπύρος Διολίτσης, διαψεύδοντας τις φήμες ότι μπορεί να μην είναι και πάλι υποψήφιος.

Όπως αναφέρει προς τα μέλη της ΔΗΜΤΟ  Άργους – Μυκηνών:

Φίλες Νεοδημοκράτισες και φίλοι Νεοδημοκράτες, σας δηλώνω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών.

Πιστός στις αξίες και τις αρχές της Ν.Δ. και έχοντας ως γνώμονα την ενότητα της παράταξης ώστε να πάμε δυναμικά στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές με στόχο να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα μας και έχοντας και την συναίνεση των ανθρώπων που συνεργαστήκαμε την προηγούμενη θητεία μας ζητάω την ψήφο σας.

Στόχος εμένα και των συνεργατών μου εκτός των άλλων είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας, η αναζήτηση λύσεων αλλά και η συνεργασία με τους υπεύθυνους φορείς που θα δώσουν τις λύσεις των προβλημάτων της περιοχής μας.

Η θέση του Προέδρου μιας ΔΗΜ.ΤΟ. δεν προσφέρεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων, αλλά για να περνάει στην κοινωνία τα όσα πρεσβεύει το κόμμα μας, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και χωρίς την επιρροή εξωγενών παραγόντων.

Σας καλώ στις 13 Μαϊου να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των κομματικών οργάνων, γιατί μόνο με την δική σας συμμετοχή τα κομματικά όργανα αποκτούν ισχύ και μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στην κοινωνία.

Αντίπαλός του θα είναι ο φιλόλογος Χρήστος Μπονταϊτης ο οποίος ανακοίνωσε την υποψήφιοτητά του επισημαίνοντας τα εξής:

Φίλες και Φίλοι στο Δήμο Άργους Μυκηνών.

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία , με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό καλό των Ελλήνων πολιτών όπως αυτή εκφράζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σήμερα μέσω του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνω την επιθυμία μου να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών.

Καλώ όλα τα μέλη της Ν.Δ. και τους φίλους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία στις 13/05/2018 . 

Αυτή είναι η στόχευση της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα μεγάλο ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα.

Η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλο πλούτο σε στελέχη όλων των βαθμίδων και κυρίως απήχηση στο δημιουργικό, αδέσμευτο , αχειραγώγητο, κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που δεν εγκατέλειψε ποτέ στην μέση της διαδρομής τις αρχές και αξίες της παράταξης όπως την ελευθερία , το σεβασμό στον συνάνθρωπο , την αλληλεγγύη , την αξιοκρατία .

Στις προσεχείς εκλογές πρέπει να αναδειχθούν οι καλύτεροι, οι ανιδιοτελείς και ανεξάρτητοι από δεσμεύσεις μικροπολιτικές και άλλες παθογένειες του παρελθόντος , στόχους που έχει ήδη θέσει από την πρώτη μέρα ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους και μέλη ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. 
Η εκλογική διαδικασία είναι πεδίο σύνθεσης και όχι συγκρούσεων .

Η κοινωνία και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας απαιτούν σύνεση, νηφαλιότητα , προτάσεις , ειλικρινή και αδέσμευτο διάλογο και συνεργασία όλων .

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που εκφράζει με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον ορθό πολιτικό λόγο από την ίδρυσή της και μετά. 

Ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε το μέτωπο λογικής ενάντια στον κάθε μορφής λαϊκισμό. 
Γι’ αυτό και εσωκομματικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία ΔΗΜ.Τ.Ο. ενεργή, με καθημερινή παρεμβατικότητα, ανοιχτή στην τοπική κοινωνία, χωρίς δεσμεύσεις και μικροπολιτικές εξαρτήσεις και νοοτροπίες με μόνη στόχευση την προσφορά και στήριξη στους πολίτες , στη τοπική κοινωνία , στη Νέα Δημοκρατία και στο Κυριάκο Μητσοτάκη .

Η προσωπική μου διαδρομή από τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. αλλά και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ.(Υπεύθυνος Πόλης Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων,Κεντρικό Συμβούλιο ΔΑΠ ΑΕΙ, Κεντρική γραμματεία ΔΑΠ ΑΕΙ, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αργολίδας) όλα αυτά τα χρόνια με έμαθε να σέβομαι και να τιμώ τους ανιδιοτελείς αγωνιστές-τριες της παράταξης και να αγωνίζομαι μόνο για αξίες και ιδανικά , αρχές και θέσεις και το δίκαιο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.