ΚοινωνίαΑρχείο

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του Θάνου Ακρίβου – Γιατί σταμάτησε τις έρευνες η πυροσβεστική

Την απόφασή της να διακόψει τις έρευνες για την αναζήτηση του 32χρονου Θάνου Ακρίβου που εξαφανίστηκε σε περιοχή του Άργους, ανακοίνωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους. Ως εκ τούτου, σταματάνε και οι έρευνες από την ΕΜΑΚ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν εντολής της αστυνομίας που ενημέρωσε τα στελέχη της πυροσβεστικής πως η ίδια θα συνεχίσει τις έρευνες αλλά πιο διακριτικά.

Όποτε χρειαστεί και δοθεί εντολή, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι έτοιμες να συνδράμουν ξανά στην επιχείρηση. Όπως επισημαίνεται από εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο npress.gr «Η Πυροσβεστική, επιχειρούσε κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας και δεν θα μπορούσε να διακόψει με δική της πρωτοβουλία τις έρευνες»,

Στις έρευνες συμμετείχε και το ελικόπτερο της αστυνομίας, σε απευθείας συντονισμό με την αστυνομία της περιοχής. Κάποια στιγμή σήμανε συναγερμός όταν εντόπισε έναν άγνωστο στο χωριό Καρυά. Κινητοποιήθηκαν άμεσα άνδρες της ασφάλειας και διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που απλά έκανε ορειβασία στην περιοχή.

Η οικογένεια από την πλευρά της, θα συνεχίσει και αυτή τις έρευνες με εθελοντές της περιοχής.