ΠολιτικήΑρχείο

Δεν θα είναι υποψήφια για τη ΝΟΔΕ Αργολίδας η Ελένη Αποστολοπούλου

Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές η νυν πρόεδρος Ελένη Αποστολοπούλου, που όμως δηλώνει παρούσα στους αγώνες της κόμματος θέτοντας υποψηφιότητα ως σύνεδρος στο επόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνει η πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας:

«Τελευταία ημέρα για την υποβολή της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας. Ύστερα από ώριμη σκέψη και μετά από δύο χρόνια στο δύσκολο αλλά τιμητικό Αξίωμα αυτό, αποφάσισα να μην διεκδικήσω εκ νέου τη θέση της Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας.

Θα είμαι όμως παρούσα στους αγώνες της Παράταξής μας, θέτοντας υποψηφιότητα ως ΣΥΝΕΔΡΟΣ στο επόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έτοιμη να προσφέρω τα μέγιστα, με την εμπειρία που απέκτησα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω «κλείνοντας» όλους όσους με στήριξαν έως τώρα:  το Βουλευτή του Νομού, τους Πολιτευτές,  τους Δημάρχους εν ενεργεία και μη της παράταξής μας, πρώην Βουλευτές, παλαιότερους  Προέδρους  της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ του Νομού μας, τους σπουδαστές  της ΔΑΠ -Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου,  τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας  και φυσικά  όλα τα  μέλη της Νέας Δημοκρατίας  που έδωσαν το παρών στις δράσεις, στις εκδηλώσεις και στις Συνελεύσεις του Κόμματός  μας.  

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, ένα-ένα ξεχωριστά, για την αδιάκοπη  παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Οργάνου, για την ενεργοποίηση και την κινητοποίησή τους  όποτε οι συνθήκες και το Κόμμα απαιτούσαν, για τη διακριτική μα συγχρόνως  αποτελεσματική δράση που αναπτύξαμε ως πολιτική οντότητα, τις ημέρες της χειρότερης συγκυβέρνησης που υπήρξε έως τώρα στη Χώρα.

Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πολιτικά αλλά και……..ηλικιακά ωριμότερη στη ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές».