ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τους ΑμεΑ στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανοιχτός πάντα στους αναπηρικούς φορείς στάθηκε ενεργός στην εκστρατεία Ecomobility και Freemobility. Το Ναύπλιο βέβαια έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει για να θεωρηθεί μια πόλη φιλική στα άτομα με κινητικά προβλήματα και ο Δήμος θα πρέπει να εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές του προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για οικολογική και ανεμπόδιστη κίνηση μέσα στην πόλη, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο και Γυμνάσιο Αργολίδας το οποίο απέσπασε 3 βραβεία σε 4 κατηγορίες:

«Μεγάλη χαρά μας δώσατε εξαιτίας των επιτυχιών που πέτυχε η εργασία σας στο πλαίσιο των εκστρατειών Ecomobility και Freemobility. Γνωρίζουμε την αυταπάρνηση του διευθυντή και όλων των καθηγητών που στελεχώνουν το σχολείο και συγκεκριμένα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την απαράμιλλη διάθεση και εργατικότητα που επέδειξαν οι υπεύθυνες για το πρόγραμμα καθηγήτριες μαζί με τους συμμετέχοντες μαθητές. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να επαινέσουμε και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας  για την αδιάλειπτη συμμετοχή του. Στις εκστρατείες Ecomobility και Freemobility πάρα πολλοί φορείς συνεργούν για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συμμετοχή σχολείων, η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και οι παρεμβάσεις της διοίκησης υπέρ της οικολογικής και ανεμπόδιστης κίνησης στην πόλη. Για τον Δήμο Ναυπλιέων η συμμετοχή του στις εκστρατείες αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη του διαλόγου με δημότες και αναπηρικούς φορείς προκειμένου άμεσα να υπάρξουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τους ΑμεΑ στην πόλη. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια! Έχετε όλη μας την αγάπη και την υποστήριξη».