ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μηνύσεις για ψευδείς καταμηνύσεις από Καμπόσο (Vid)

Ένα ρητό του Επίκτητου αντιτείνει ο Δημήτρης Καμπόσος σε όσα του καταλογίζουν ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος και δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Τατούλη στην Αργολίδα. Ώσπερ το ευθύ ευθέος ου δείται, ούτως ουδέ το δίκαιον δικαίου (όπως το ίσιο δεν χρειάζεται χάρακα, έτσι και το δίκαιο δεν χρειάζεται δικαιοσύνη).

Όπως σημειώνει η παράταξη Καμπόσου:

«Με καμία έκπληξη παρακολουθήσαμε τις ανακοινώσεις,συνεντεύξεις Τύπου του αντιπεριφερειάρχη και των θεματικών Περιφερειακών Συμβούλων ο οποίοι κατά το κοινώς λεγόμενο προσπάθησαν «να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα», απειλώντας με δικαστήρια και εισαγγελείς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο. Πρώτη τη τάξη η κα Παναγιωτοπούλου που ξεκίνησε την «επιχειρηματολογία» της αναφέροντας της σημαντικότητα του γενεαλογικού της δέντρου και την προσφορά της στην κοινωνία με αποκορύφωμα την δήλωση της «φαίνεται πως με την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου ο κ. Καμπόσος δεν μπορεί να συμβιβαστεί!» .Κυρία Παναγιωτοπούλου δυστυχώς καταλαβαίνουμε πως δεν έχετε αντιληφθεί πως πρόκειται για πολιτική, η οποία αφορά και επηρεάζει το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου και όχι διαγωνισμό δημοφιλίας.Όντως κυρία Παναγιωτοπούλου σας χωρίζει «άβυσσος» με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο. Σας παραπέμπουμε επίσης στα ποσοστά των τελευταίων δημοτικών εκλογών, δίνοντας σας μια ιδέα για το τι σημαίνει αποδοχή του κόσμου. Στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων η κα Παναγιωτοπούλου θεωρεί πως το ζήτημα είναι λυμένο και εξακολουθεί να το θεωρεί το συμφερότερο για τον πολίτη. Δυστυχώς και εδώ διακρίνεται η αδυναμία πολιτικής αυτονομίας καθώς δεν μπορεί κανείς μας να αντιληφθεί πως γίνεται να είναι η λύση της ΤΕΡΝΑ η πιο συμφέρουσα όταν ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει εξασφαλίσει την χαμηλότερη τιμή(29,45/τόνο).Τέλος μας ενημέρωσε πως θα αποταθεί στα δικαστήρια.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος κατηγόρησε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για λαϊκισμό και λάσπη στον ανεμιστήρα. Την ίδια στιγμή μας επεσήμανε πως κυκλοφορεί με το προσωπικό του αυτοκίνητο και όχι το υπηρεσιακό(;)

Για την Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους την οποία μπορεί να κρίνει ως δημότης όπως είπε θα μιλήσει αργότερα-Θέτοντας το ερώτημα, ανέβηκε ή δεν ανέβηκε η εμπορική κίνηση, ανέβηκε ή έπεσε;; Δυστυχώς όπως φαίνεται κ. Χειβιδόπουλε δεν έχετε επαφή με την κοινωνία και θα έπρεπε να αναρωτηθείτε αν  για την οικονομική κατάσταση την οποία βιώνει αυτή την στιγμή όλη η Ελλάδα ευθύνεται και ο πολιτικός χώρος τον οποίο έχετε υπηρετήσει τόσα χρόνια και δεν το κρύβεται όπως είπατε. Η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, βραβεύθηκε και έχει κερδίσει την αποδοχή μεγάλου ποσοστού του αργειακού λαού.

Για το ζήτημα του φυσικού αερίου το οποίο δεν επέτρεψε με προσωπικές ενέργειες ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών να καταστρέψει τον αργολικό κάμπο, προφανώς και δεν μπορείτε να κατανοήσετε την αγωνία των αγροτών οι οποίοι ζουν από την γη.

Για το ζήτημα των απορριμμάτων ο κ. Χειβιδόπουλος επέμεινε πως η λύση της ΤΕΡΝΑ είναι η καλύτερη και θεωρεί πως ανέλαβαν την ευθύνη τους όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι που την αποδέχθηκαν. Η ακριβότερη λύση της ΤΕΡΝΑ λοιπόν συμφέρει καλύτερα των αργειακό λαό;; Όσο για την συμπληρωματική σύμβαση που κατέθεσε ο εργολάβος για την ενδιάμεση διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Άργους Μυκηνών αφορά στην κατασκευή του εργοστασίου η οποία δεν επιβαρύνει τα δημοτικά τέλη και η τιμή διαχείρισης παραμένει η ίδια δλδ 29,45!Ποιοςς προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο κύριε αντιπεριφερειάρχα;;;

Για την παραίτηση του κ.Αντωνοπουλου μας απάντησε να ρωτήσετε τον ίδιο! Τέλος και αυτός θα αποταθεί στην δικαιοσύνη! Προφανώς αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση σε πολιτικό επίπεδο και την οδηγεί στα δικαστήρια.

Τέλος για τον κ. Σιδέρη, ο οποίος όπως ανέφερε στην ανακοίνωση του έχει διαχειριστεί θέσεις εξουσίας και έχει κερδίσει πολλούς αγώνες με προσωπική ψήφο ας δωσει απαντήσεις στο αργειακό λαό και όχι να οδηγεί και αυτός την πολιτική στα δικαστήρια. Ναι κύριε Σιδέρη θα πεισθείτε κι εσείς στο μέλλον για τις άτυχες επιλογές σας από τον αργειακό λαό!

Διαβάστε Επίσης: Φουντώνει η κόντρα Χειβιδόπουλου – Καμπόσου.