ΨυχαγωγίαΑρχείο

Γελοιοποιήθηκαν με το fake χιόνι στην Ελασσόνα!

Το χιόνι που υποτίθεται πως έπεσε στο Λιβάδι Ελασσόνας καλοκαιριάτικα έκανε τον γύρο του διαδικτύου την χθεσινή μέρα προσφέροντάς μας άφθονο γέλιο. Ορισμένα ενημερωτικά sites και blogs «τσίμπησαν» το… τυράκι και έσπευσαν αμέσως να αναδημοσιεύσουν την fake είδηση που εμπνεύστηκαν κάποια τοπικά sites της Λάρισας.

Και βέβαια δεν ήταν λίγοι οι αναγνώστες που το πίστεψαν, θεωρώντας μάταια πως αυτό που διαβάζουν είναι αξιόπιστο και η είδηση …διασταυρωμένη.

Σε ότι αφορά την φωτογραφία που πράγματι προέρχεται από την Πρωινή Λιβαδίου και δημοσιεύτηκε στο larissanet αλλά και σε άλλα ενημερωτικά μέσα, φαίνεται πως είναι αρχείου από τον χειμώνα που μας πέρασε. 

Χιόνι Ελασσόνα

Άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας Γεώργιος Γκατζούνης όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα έβαλε τα γέλια λέγοντας: «Όχι δεν χιόνισε στο Λιβάδι. Τι να σας πω; Ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει στο διαδίκτυο. Αν δείτε τις σημερινές εικόνες, δεν έχουν καμιά σχέση με την εικόνα που δημοσίευσαν. Παραπλανούν τον κόσμο και κανονικά θα έπρεπε να επεμβαίνει η δικαιοσύνη.»

Επίσης και οι κάτοικοι στο Λιβάδι με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία διαβεβαίωσαν πως ναι μεν οι θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες είναι σχεδόν χειμωνιάτικες στο χωριό αλλά δεν χιόνισε σε καμία περίπτωση.