ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέο γήπεδο Χάντμπολ στην Αργολίδα μέχρι το 2021

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Φουγάρο η πρωτοποριακή εκδήλωση του Danaon Cup «Show me The Way» με καταξιωμένους αθλητές και προπονητές να μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δρ. Μουσταφά Χασάν, ο οποίος τιμήθηκε από τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και το Νίκο Βλαχοσπύρο για την στήριξη του στο ελληνικό χάντμπολ.

Show me The Way στο Φουγάρο

Show me The Way στο Φουγάρο

Μίλησαν με τα ιδάλματά τους και διασκέδασαν

Οι προσκεκλημένοι αθλητές-προπονητές που δέχθηκαν ερωτήσεις από τους μικρούς αθλητές του Danaon Cup ήταν οι Γιώργος Ζαραβίνας (νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό, πρώην αρχηγός Διομήδη που κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ), Γιώργος Μαστορογιάννης (πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, πρώην αρχηγός Εθνικής Ανδρών και Διομήδη Άργους), Δημήτρης Τζηράς (νταμλούχος με τον Ολυμπιακό και MVP της Handball Premier), Φραγκούλα Παπανικολάου (νταμπλούχος με την Νέα Ιωνία, αρχηγός Εθνικής Γυναικών), Νάνσυ Στρατάκη (διεθνής περιφερειακή του ΠΑΟΚ) και Αγνή Ζυγούρα (διεθνής πλέι μέικερ, νταμπλούχος με Νέα Ιωνία και από φέτος στον ΠΑΟΚ). 

Στον χώρο του Φουγάρου υπήρχε περίπτερο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (Όραμα Ελπίδας), για δειγματοληψία όσων ενηλίκων επιθυμούσαν να γίνουν εθελοντές δότες. Την εκδήλωση πλαισίωσε με μουσική και τραγούδι ο Σίμος Γκάτσης μαζί με την μπάντα του, χαρίζοντάς στους παρευρισκόμενους μια άκρως διασκεδαστική βραδιά. 

Show me The Way στο Φουγάρο

Show me The Way στο Φουγάρο

Νέο γήπεδο Χάντμπολ στην Αργολίδα μέχρι το 2021

«Το 2021 θα έχουμε έτοιμο έναν αθλητικό χώρο, ένα νέο αθλητικό στάδιο για το χάντμπολ στην Αργολίδα και πιστεύω πώς θα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουμε έναν από τους ομίλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Το 6ο DanaonCup είναι το μεγαλύτερο τουρνουά χάντμπολ που διεξάγεται στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, καθώς συμμετείχαν σε αυτό 52 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με 1.000 αθλητές-τριες, ενώ συνολικά διεξήχθησαν 150 αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια της Αργολίδας.