ΠολιτικήΑρχείο

Λαφαζάνης από το Ναύπλιο: Όταν αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη παραιτείσαι

Στο Ναύπλιο βρέθηκε το Σάββατο (28/7) ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής δηλώνοντας πως: «Όταν αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη παραιτείσαι, αλλιώς είναι ..στάχτη στα μάτια του κόσμου», σχολιάζοντας τις προχθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση Τσίπρα «είναι μια κυβέρνηση… διασωληνωμένη που πνέει τα λοίσθια».

Ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας μίλησε για κοροϊδία και εμπαιγμό τονίζοντας πως «αν ο κ. Τσίπρας με όσα είπε νομίζει ότι θα εκτονώσει την οργή του κόσμου , για την εθνική τραγωδία, πέφτει έξω».

Λαφαζάνης Ναύπλιο

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προώρων εκλογών ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανόν να γίνουν μέσα στο φθινόπωρο ενώ δεν απέκλεισε και τον αιφνιδιασμό από πλευράς πρωθυπουργού, να ανακοινώσει προσφυγή στις κάλπες ακόμα και στις 21 Αυγούστου, ημέρα εξόδου της χώρας από τα μνημόνια.

Νωρίτερα ο κ. Λαφαζάνης συνοδευόμενος από στελέχη της ΛΑΕ, επισκέφτηκε κατασκήνωση της νεολαίας του κόμματος στο Δρέπανο και το απόγευμα βρέθηκε στο κέντρο του Ναυπλίου όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες της πόλης.

Photos: Γιάννης Γαλανόπουλος