ΚοινωνίαΑρχείο

Οι Λίμνες θρηνούν: Νεκρή και επίσημα η Πόπη Σιαπκαρά από τις φονικές φωτιές

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για την 35χρονη Πόπη Σιαπκαρά, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών ετών. Οι δικοί της άνθρωποι την αναζητούσαν με αγωνία μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής και είχαν μία μικρή ελπίδα ότι μπορεί να είναι ζωντανή. 

Οι Αρχές, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (28/7) ειδοποίησαν τους οικείους της που αγωνιούσαν για την τύχη της, ότι ταυτοποίησαν τη σορό της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το loutraki365.gr.

Ο πατέρας της που έχει καταγωγή από τις Λίμνες του Δήμου Άργους – Μυκηνών, τις τελευταίες ημέρες απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς όπως υποστήριζε, όσο δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση μέσω DNA, η κόρη του ήταν αγνοούμενη. Τελικά όμως η νεαρή μητέρα που εργαζόταν ως υπάλληλος στο Καζίνο Λουτρακίου, είναι και επίσημα ανάμεσα στα 88 θύματα της φονικής φωτιάς.

Ο πατέρας της Πόπης είχε δηλώσει πρόσφατα: «Ήταν έτοιμοι να μπουν στο αυτοκίνητο να φύγουν και καλύτερα που δεν μπήκαν γιατί θα καιγόντουσαν και οι τρεις πιο κάτω… Δεν ξέρω γιατί έμεινε πίσω η Πόπη. Ούτε και ο ίδιος ο άνδρας της δεν ξέρει και τον «τρώει». Τον βασανίζει αυτό, γιατί έμεινε πίσω. Δοξάζω τον Θεό που σώθηκαν τουλάχιστον οι δύο».