ΕκδηλώσειςΑρχείο

Δωρεάν θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο Ναύπλιο

Στις 23 Αυγούστου η ΚΝΕ θα προβάλει την 4η και τελευταία ταινία του θερινού σινεμά με τίτλο «ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ» στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο και ώρα 21:00, με δωρεάν είσοδο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η ΚΝΕ απευθύνεται πρώτα απ’ όλα στους νέους, μαθητές, εργαζόμενους ή άνεργους αλλά και ολόκληρο το λαό της πόλης! Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσουμε μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μία περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου έχει συνέπειες σε όλες τις πτυχές της ζωής των νέων και του λαού γενικότερα. 

Θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο θεατράκι του ΟΣΕ

Είναι η ίδια πολιτική που απαγορεύει ουσιαστικά στις λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που μας στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό, στην ποιοτική ψυχαγωγία μετατρέποντας την σε πανάκριβο εμπόρευμα.

Η προβολή πραγματοποιείται ενόψει του φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτέμβρη στη πλ. Καποδίστρια στο Ναύπλιο. Με σύνθημα: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!… Σίγουρος δρόμος… Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!» του Γιάννη Ρίτσου.