ΚοινωνίαΑρχείο

Πιέζουν για το κτίριο του συσσιτίου

Κοινή στάση απέναντι στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την ανέγερση του κτιρίου του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας επιθυμεί ο π. Ελευθέριος Μίχος, ο οποίος προχώρησε σε σχετική ενημέρωση του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού ναού.

Ο ιερέας κάνει λόγο για οργή και αγανάκτηση σε μεγάλη μερίδα κόσμου και καλεί τον Πέτρο Τατούλη να κινηθεί για την επίλυση του προβλήματος, την ίδια στιγμή που από την πλευρά της Περιφέρειας καθησυχάζουν, δηλώνοντας πως έχει δοθεί εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσει το έργο με ταχύτατους ρυθμούς.

Όπως σημειώνει ο π. Ελευθέριος Μίχος:

«Είχα την ευκαιρία σήμερα μετά την Θεία Λειτουργία, να ενημερώσω τους ενορίτες της Ευαγγελίστριας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την εμπλοκή της ανέγερσης του κτιρίου του συσσιτίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την συμπαράσταση του κόσμου που υπάρχει στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ευαγγελίστριας και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου. Η αντίδραση και η αγανάκτηση των ανθρώπων ήταν έντονη, όπου ζητήθηκε να δημιουργηθεί επιτροπή διαμαρτυρίας και συλλογή υπογραφών,προς κάθε κατεύθυνση. Η εμπλοκή από την πλευρά της Περιφέρειας, έχει ήδη προκαλέσει εύλογη αναστάτωση και ανησυχίες, κυρίως όμως αισθήματα οργής και αγανάκτησης, αφού για ακόμα μία φορά διαπιστώνουν ότι η πολιτεία τους συμπεριφέρεται και τους αντιμετωπίζει ως πολίτες… που ξεχνούν τις υποσχέσεις που δίνει!

Εξέφρασα την αισιοδοξία ότι τελικά θα δοθεί λύση στο όλο πρόβλημα και δεν χρειάζεται προς το παρόν να κάνουμε κάτι, ύστερα από την διαβεβαίωση της Αντιπεριφερειάρχη κα Νικολάκου και των νομικών συμβούλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ότι ο κ. Τατούλης ήδη έχει δώσει εντολή στις υπηρεσίες του, ώστε με ταχύτατους ρυθμούς να προχωρήσει το έργο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι σε αντίθετη περίπτωση θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας.

Δώστε λύση κ. Τατούλη και θα ευγνωμονούν όλους τους αρμόδιους παράγοντες και εσάς προσωπικά όλες οι ψυχές που θα βρίσκουν μια κουταλιά ζεστού φαγητού και αγάπης».