ΠολιτισμόςΑρχείο

Πρώτη συνάντηση για την Παιδική Χορωδία Ναυπλίου

Η παιδική χορωδία “TAMPERAMENTO” υπό την διδασκαλία και τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη (Πτυχιούχος μονωδίας), συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και ξεκινά μια νέα μελωδική χορωδιακή χρονιά. 

Παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών δημιούργησαν την πιο μελωδική και ρυθμική χορωδιακή παρέα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, στις συναυλίες που έδωσαν, εντυπωσίασαν το αναπλιώτικο κοινό – και όχι μόνο – τόσο με την εξαιρετική τους χορωδιακή ικανότητα όσο και με τη ζωντάνια, την κίνηση και την αρμονία ήχου και σώματος! 

Επίσης συμμετέχοντας σε φεστιβάλ κατέθεσαν ψυχή και ταλέντο και ξεσήκωσαν τους θεατές-ακροατές για την εξαιρετική ξεχωριστή τους παρουσία. 

Χορωδία

Ο στόχος της χορωδίας για τη φετινή χρονιά είναι η εκμάθηση τραγουδιών απ’ όλα τα είδη του παιδικού χορωδιακού ρεπερτορίου με ειδική προετοιμασία για το συνδυασμό της σωστής χορωδιακής απόδοσης και της κίνησης. 

Επίσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και γενικότερες γνώσεις μουσικής για τη δική τους αρτιότερη χορωδιακή παιδεία. 

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. (τηλ. 6936774018)