ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αγώνας δρόμου Τατούλη για να προλάβει κινητοποιήσεις μαθητών και καθηγητών

Την πολιτική «ζημιά» που υπέστη από τους χειρισμούς Χειβιδόπουλου με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα στο πανελλήνιο η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, επιχειρεί να …μαζέψει ο Πέτρος Τατούλης.

Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση, καθώς και η θέση που τοποθετήθηκε ο κος Χειβιδόπουλος, μακριά από τον περιφερειάρχη. (Ενώ συνηθίζεται ο περιφερειάρχης να καθεται δίπλα στον αντιπεριφερειάρχη του νομού στον οποίο αναφέρεται, αυτό δεν συνέβη αυτή τη φορά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία).

Η Περιφερειακή αρχή σπεύδει να προλάβει τις καταλήψεις της Δευτέρας, ανακοινώνοντας σήμερα Κυριακή (23/9) πως την Τρίτη 25/9 θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών της Αργολίδας.

Αγώνας δρόμου Τατούλη για να προλάβει κινητοποιήσεις μαθητών και καθηγητών

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η πλευρά Τατούλη:

«Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του υπολειπόμενου μέρους των μαθητών της Αργολίδας από την Τρίτη 25.09.2018, μετά από την αίσια έκβαση της συνάντησης που είχαν οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Αργολίδας, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου και κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Αργολίδας κ. Θεοφάνη Στεφανόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου».