ΚοινωνίαΑρχείο

Στον αστυνόμο, για να πείτε τον πόνο σας

Ημέρα ακρόασης πολιτών από την Αστυνομία και στην Πελοπόννησο. Τετραμελής επιτροπή θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες από την Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας και την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάτε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα 14:00– 22:00.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτήθηκε τετραμελής επιτροπή.

Οι πολίτες που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους το πρώτο πενθήμερο εκάστου μηνός κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 είτε εγγράφως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς 2710- 230501 και 2710- 222252.

 Η επέκταση της δράσης στην Περιφέρεια, μετά την εφαρμογή της στην Αθήνα, γίνεται με σκοπό να ενδυναμωθεί ο ρόλος της Αστυνομίας στην κοινωνία και να ενισχυθεί περαιτέρω η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.