ΡεπορτάζΑρχείο

Δάκρυα στο Άργος για το ασύλληπτο οικογενειακό δράμα – Πως έγινε το φονικό

Την ώρα που το Άργος προσπαθούσε να συνέλθει από το πέρασμα του «Ζορμπά», στο σπίτι δυο γνωστών γιατρών της πόλης εξελισσόταν μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.

Μεσημέρι Κυριακής και δύο ετεροθαλή αδέλφια, μία 10χρονη και ένας 25χρονος (29χρονος σύμφωνα με άλλες πηγές) αντίστοιχα, έχασαν την ζωή τους. Ο μεγαλύτερος αδερφός εκτέλεσε με καραμπίνα την 10χρονη μέσα στο διαμέρισμα και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Ο νεαρός πυροβόλησε το κοριτσάκι στο κεφάλι και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι για να το κάψει.

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος

Οι τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν μπροστά στην ανήμπορη να αντιδράσει μητέρα, η οποία μόλις είδε το μικρό της κοριτσάκι να βρίσκεται νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος άρχιζε να ουρλιάζει: «Δεν μου μένει πια ζωή».

Η μητέρα της μικρής άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ταυτόχρονα οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές, που άμεσα έσπευσαν στο διαμέρισμα.

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Το κοριτσάκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά τα τραύματα  ήταν τέτοια που δεν ήταν δυνατόν να το κρατήσουν στη ζωή. Η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά, ενώ η αστυνομία δεν πρόλαβε να αποτρέψει την αυτοκτονία του νεαρού.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ομήρου 3, κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, στην μεζονέτα του πάνω ορόφου.

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος

Σύμφωνα με συγγενείς η μητέρα της 10χρονης εργάζεται ως αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο του Άργους και ο πατέρας είναι μικροβιολόγος. Ο νεαρός δράστης ειναι γιος του μικροβιολόγου από άλλο γάμο και ήταν φοιτητής της ιατρικής.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Πληροφορίες που φέρουν τον νεαρό να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα δεν επιβεβαιώνονται.