ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κεραμίδα στις Σπέτσες από το Κρανίδι, που ζητά το ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο

Αναστάτωση επικρατεί στις Σπέτσες από το αίτημα του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, που ζητά το ασθενοφόρο που μόλις αποκτήθηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νησιού του Αργοσαρωνικού.

Ασθενοφόρο Σπετσών

Στην Ερμιονίδα παραμένουν καθηλωμένα από βλάβη τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αν χρειαστεί διακομιδή των ασθενών όπως προβλέπεται. 

Το Κέντρο Υγείας με έγγραφό του ζητά από τον γειτονικό δήμο Σπετσών να διαθέσει το δικό του ασθενοφόρο, για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.

Έγγραφο αίτημα

Το νέο ήρθε σαν κεραμίδα στο δήμο, που μόλις απέκτησε το ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, το οποίο κόστισε περίπου 70.000€, για να καλύψει τις ανάγκες του Πολυδύναμου Ιατρείου.

Έγγραφο αίτημα

Ήδη επικρατεί αναστάτωση στο γειτονικό νησί και παραμένει άγνωστο, ποια εξέλιξη θα υπάρξει. Να σημειωθεί ότι μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών οι Σπέτσες απέκτησαν ουσιαστικό πολυδύναμο Ιατρείο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού και τώρα φοβούνται μήπως αποδομηθεί.

Για το θέμα που έχει προκύψει μίλησε στο anagnostis.org ο αντιδήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Πάνου, ο οποίος τονίζει:

Αντιδήμαρχος Σπετσών Παναγιωτης Πάνου

«Ο κύριος Μαχαίρας συνεχώς ζητάει από το νησί των Σπετσών. Μας παίρνει τους γιατρούς για εφημερίες με αποτέλεσμα να μένει το νησί μας χωρίς γιατρό. 

Τώρα ζητά και το ασθενοφόρο μας. Ευχαρίστως να το δώσουμε, αλλά έχουμε μόνο ένα διότι το καινούργιο που πήραμε σήμερα δεν έχει πάρει πινακίδες κυκλοφορίας. Θα τις έχουμε από Δευτέρα.

Οι προσπάθειες του αντιδημάρχου απέφεραν καρπούς, για την απόκτησή του νέου ασθενοφόρου από φίλους του νησιού μας. Και το επόμενο βήμα είναι να πάμε στην δεύτερη ΥΠΕ Πειραιά και θα το καταφέρω. Παράλληλα προχωράμε στην επισκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου».