ΠολιτικήΑρχείο

Το μισό ΚΙΝΑΛ πάει με Τατούλη

Μόνο του θέλει να βαδίσει το Κίνημα Αλλαγής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μπορεί ο Τάσος Αποστολόπουλος, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, να δηλώνει άμεσα και έμμεσα ότι στην Πελοπόννησο το κόμμα θα πάει με δικό του υποψήφιο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο όνομα που να συσπειρώνει το κόμμα.

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εσωτερικές αντιπαραθέσεις για την επιλογή του κατάλληλου προσώπου υπό τον φόβο μία βαριάς εκλογικής ήττας, αν δεν βρεθεί υποψήφιος με ευρύ λαϊκό έρεισμα

Την ίδια στιγμή επώνυμα στελέχη του κόμματος είτε βρίσκονται στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη είτε προτίθενται να τον στηρίξουν στην κάλπη, σε αντίθεση με όσα οι ίδιοι ισχυρίζονται δημοσίως. 

Στην σιωπηλή προς το παρόν στήριξη του νυν Περιφερειάρχη φαίνεται πως προσανατολίζονται και αρκετά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα. 

Μπροστά σε αυτόν το διχασμό είναι πιθανό το κόμμα να μην εκφραστεί δημόσια για κάποιον υποψήφιο, αφήνοντας τα μέλη και τους φίλους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…