ΠολιτικήΑρχείο

Τον Περιφερειάρχη της ΝΔ ανακοινώνει ο Μητσοτάκης από την Κόρινθο

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα από την Κόρινθο ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σχεδιάζει να περιοδεύσει στην Κορινθία και στο πλαίσιο της περιοδείας του, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το όνομα που αναμένεται να ανακοινώσει είναι του νυν δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Η ΝΔ σε όλες σχεδόν τις περιφέρειες θα δώσει χρίσμα σε πρόσωπα που είναι αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη των ιδεών και να συγκρουστούν κατά μέτωπο με τους υποψηφίους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκτιμώντας ότι η κάλπη των περιφερειακών εκλογών θα στείλει ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής και έγκρισης των προγραμματικών προτάσεων της ΝΔ που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από την επομένη των εθνικών εκλογών.

Γι΄ αυτό και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εμπλακεί προσωπικά στην επιλογή των υποψηφίων, μιλώντας είτε απευθείας ο ίδιος με ορισμένους από τους ενδιαφερόμενους ή με τοπικούς παράγοντες από διάφορες περιφέρειες προκειμένου να βρεθούν πρόσωπα που από τη μια να εκφράζουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση και από τη άλλη η υποψηφιότητά τους να απευθύνεται σε ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις και να έχει νικηφόρα προοπτική.