ΑθλητισμόςΑρχείο

Σε ρυθμούς Τριάθλου το Τολό

Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου με συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» διοργανώνουν events Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathlon Tolo» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, τα οποία θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το Τολό και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων.

Τα events θα είναι ανοιχτά προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων θα είναι στο πανέμορφο Τολό. Η περιοχή αλλαγών θα βρίσκεται στον δρόμο μπροστά από την παραλία “Ψιλή Άμμος» του Τολό. Το Σάββατο 13/10 το πρόγραμμα της διοργάνωσης ανοίγει στο Hotel Flisvos Royal με τη λειτουργία της γραμματείας της διοργάνωσης και τις τεχνικές ενημερώσεις των αθλητών.

Τρίαθλο Τολό

Οι πιο έμπειροι τριαθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Ολυμπιακή απόσταση, ενώ για τους πιο νέους η απόσταση του Super Sprint είναι ιδανική επιλογή.  Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και τα events Elite Juniors (16-19 ετών) Elite Youth Triathlon (12-15) και Elite Kids Triathlon (8-11 ετών). Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή για όλα τα παιδιά 8-19 ετών είναι δωρεάν.

Τρίαθλο Τολό

Πρόγραμμα

Σάββατο 13/10
17:00 – 20:00 Λειτουργία Γραμματείας (Hotel Flisvos Royal)
17:00 Ενημέρωση Εθελοντών και προσωπικού
18:00 Τεχνική ενημέρωση Super Sprint Triathlon και KidsTriathlon (Hotel Flisvos Royal)
19:00 Τεχνική ενημέρωση Aquathlon και Olympic Distance Triathlon (Hotel Flisvos Royal)

Κυριακή 14/10
7:00 – 9:00 Λειτουργία Γραμματείας
9:00 Εκκίνηση Olympic Distance Triathlon
9:00 Εκκίνηση Olympic Distance Triathlon Relay
9:00 Εκκίνηση Aquathlon
9:45 Εκκίνηση Elite Juniors/Youth Triathlon
10.00 Εκκίνηση Super Sprint Triathlon
11.00 Εκκίνηση Elite Kids Triathlon
12:00 Απονομές