ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκλονισμένη η Ερμιονίδα με τον θάνατο του παιδίατρου Νίκου Φρυδά

Μία ακόμα θλιβερή είδηση για την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας καθώς μετά τον θάνατο του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ερμιόνης, Χρήστου Δαγκλή, έφυγε από τη ζωή και ο παιδίατρος του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου Νίκος Φρυδάς προδομένος από την καρδιά του.  

Ο Νίκος Φρυδάς συμμετείχε το 2014 στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΔΥΠΕΡ. Ο επικεφαλής της παράταξης Τάσος Τόκας δήλωσε: «Ένας δικός μας άνθρωπος έχασε την μάχη για τη ζωή τόσο πρόωρα. Η είδηση του θανάτου του παιδίατρου Νίκου Φρυδά  ήταν αναπάντεχη. Με τον Νίκο  ήμασταν  συνοδοιπόροι στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 και ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τη νέα προσπάθεια με τη ΝΕΔΥΠΕΡ. Ο λόγος του ήταν πάντα επίκαιρος. Με αίσθημα βαθιάς θλίψης, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στην γυναίκα του Δέσποινα και τις δύο κόρες του».

Aνακοίνωση εξέδωσε και ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, μέλος του οποίου ήταν ο Νίκος Φρυδάς: «Ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης εκφράζει την βαθειά του θλίψη για το θάνατο του αγαπημένου φίλου Νίκου Φρυδά. Για πολλά χρόνια μέλος της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου και με πολλές συμμετοχές σε ζωντανές εμφανίσεις της Ορχήστρας “Ερμιονίδα”. Σαν γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος είχε πλούσια φιλανθρωπκή και ανθρωπιστική δράση, έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζώα, ενεργό μέλος της φιλοζωικής ομάδας της Ερμιονίδας και ήταν πάντα δίπλα σε οποιονδήποτε είχε ανάγκη την βοήθεια του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».