ΠολιτικήΑρχείο

Άνω κάτω η ΝΔ με Καμπόσο

Διχασμένα εμφανίζονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την στήριξη της υποψηφιότητας του Δημήτρη Καμπόσου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από τη μία πληροφορίες φέρουν τον Μάκη Βορίδη στην πρόσφατη κομματική εκδήλωση της ΝΔ  στο Λυγουριό, να δηλώνει πως «το Άργος έχει δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο». Μία τοποθέτηση για την οποία δεν υπάρχουν ηχογραφημένα ντοκουμέντα, αλλά δεν έχει διαψευστεί και από τον ίδιο. Ο κ. Βορίδης είναι υπεύθυνος για τις στηρίξεις του κόμματος στην Πελοπόννησο, συνεπώς αφήνει να εννοηθεί πως η ΝΔ θα στηρίξει και πάλι τον Καμπόσο.

Από την άλλη ο επικεφαλής της επιτροπής της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας χθες στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, έδωσε την δική του εκδοχή. Αφού υπενθύμισε ότι ο Δ. Καμπόσος είναι διεγραμμένος από τη ΝΔ, είπε : “Θα περιμένετε να ανακοινωθούν οι λίστες για τον κάθε Νομό και θα μαθετε τι θα γίνει με τον Δήμαρχο Καμπόσο”.

Βέβαια όπως είχε δηλώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κορινθία, το κόμμα στο οποίο ηγείται θα δώσει στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους μόνο για τις πρωτεύουσες των νομών. Συνεπώς είναι πιθανό να μην υπάρξει τελικά καμία ανακοίνωση για το Άργος, αφήνοντας τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν κατά βούληση…