ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τι εννοεί ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ;

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο εκλεκτός του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Μπουντρούκας. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ωστόσο εξέπληξε με την δήλωσή του ότι κατεβαίνει ως …ανεξάρτητος!

Όπως ο ίδιος σημειώνει στην ανακοίνωση της υποψήφιότητάς του: «Ξεκινάμε ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί γνωρίζοντας καλά ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κόμμα». Και προσθέτει: «Αυτό άλλωστε θα αποδειχτεί  σύντομα και έμπρακτα με την ανακοίνωση των υποψηφίων του Συνδυασμού μας που θα στελεχώνεται από καταξιωμένα μέλη των τοπικών κοινωνιών τα οποία θα προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους».

Κατεβαίνει για Περιφερειάρχης ο Γιάννης Μπουντρούκας

Σπόντες Μπουντρούκα ή λάθος δήλωση; Θεωρεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ότι η δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ δεν είναι αρκετή για να τον εκλέξει και γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει άνοιγμα και σε άλλους πολιτικούς χώρους; Μάλιστα δεν είναι και λίγα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο που έχουν δηλώσει την στήριξή τους στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη. 

Σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσής του ο Γιάννης Μπουντρούκας αναφέρει: «Με βάση το νέο εκλογικό Νόμο που επιβάλλει συνεργασίες είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε με όλες τις παρατάξεις προκειμένου η επόμενη μέρα να βρει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενωμένη και πιο δυνατή».

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποιές συνεργασίες θα αναπτυχθούν μετά την εκλογική μάχη…