ΡεπορτάζΑρχείο

Βρέθηκε σώος ο μοτοσικλετιστής που εξαφανίστηκε στο Άργος

Ευχάριστα νέα για τον μοτοσικλετιστή που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Άργους, κάνοντας motocross. Ο νεαρός ανασύρθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί από τους άνδρες της πυροσβεστικής σε ανάχωμα πριν τον Άγιο Βασίλη, στην περιοχή Μπομπέικα.

Ο Μπάμπης Κ. είχε πάθει κάποιο ατύχημα κάνοντας το χόμπι του και παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα έχοντας τις αισθήσεις του αλλά μην μπορώντας να κινηθεί. Όταν έφθασαν εκεί οι άνδρες της πυροσβεστικής ήταν ξαπλωμένος, φόραγε την στολή του και το κράνος του και πονούσε σε όλο του το σώμα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αντιμετωπίζει πρόβλημα υποθερμίας μετά την πολύωρη παραμονή στον τόπο του ατυχήματος.

Λίγα μέτρα πιο πέρα βρέθηκε η μηχανή cross που οδηγούσε, κομμένη στα δύο.

Οι περιοχές των Χειμάρρων Ινάχου και Χαράνδρου, χρησιμοποιούνται συχνά για μηχανές motocross καθώς και για ποδήλατα mountain bike. Κρύβουν όμως πολλούς κινδύνους από τα κλαδιά και τις πέτρες που συχνά σκεπάζονται με χώμα και λάσπη και δεν γίνονται ορατά. Ειδικά η περιοχή του διποτάμου, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη λόγω και της ποσότητας του μπετόν στην συμβολή των δύο χειμάρρων.

Η πορεία της υπόθεσης