ΕκδηλώσειςΑρχείο

Γιορτάζει ο θησαυρός της Ερμιονίτικης γης

Ο Δήμος Ερμιονίδας, η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας και οι  Εθελοντικές Ομάδες Δ.Ε μας προσκαλούν στην γιορτή της ελιάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον αύλειο χώρο του  1ου Δημοτικού σχολείου Κρανιδίου.

Στην εκδήλωσή θα συμμετέχουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας καθώς και οι ελαιοπαραγωγοί και οι έμποροι. Στο πλαίσιο του εορτασμού ο Δήμος διεξάγει διαγωνισμό για την βράβευση του  καταστήματος, που θα διακοσμήσει την βιτρίνα του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, έχοντας ως κεντρικό θέμα την ελιά.

Γιορτή Ελιάς

Από τις 11 το πρωί  στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού θα προσφερθούν δωρεάν εδέσματα  και άφθονο κρασί  σε όσους παρευρεθούν και τιμήσουν την γιορτή. Παράλληλα θα γίνει η βράβευση τριών μαθητών από το Γυμνάσιο, για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, με θέμα την ελιά  και  ενός καταστηματάρχη, για την πιο εμπνευσμένη βιτρίνα.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με γλέντι του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν αναλάβει τόσο οι μουσικοί καλλιτέχνες της περιοχής, όσο και η χορευτική ομάδα του Δήμου, σε συνεργασία με την χορευτική ομάδα του Δήμου Κορινθίων.