ΕκδηλώσειςΑρχείο

Οι μαμάδες του Άργους θηλάζουν τα μωρά τους σε κοινή θέα

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας. 

Για το Άργος την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η  “ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” και προσκαλεί τις μαμάδες την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (στην καφετέρια RETRO), σε περίπτωση κακοκαιρίας στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας! 

Δημόσιος θηλασμός στο Άργος

Σκοπός της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. 

Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες αλλά έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και για μέλλουσες μητέρες, μητέρες που δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, φίλους και συγγενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για να στηρίξουν κάποιον δικό τους, αλλά και όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές οι οποίοι θα απασχολήσουν τους μικρούς φίλους από τις 11:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ.