ΑθλητισμόςΑρχείο

Εκπτώση 50% από το ΚΤΕΛ Αργολίδας για τους αθλητές του Παλαμηδείου Άθλου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμήδειου Άθλου 2018 ανακοίνωσε τη συνεργασία της για μία ακόμη χρονιά με την ΚΤΕΛ Αργολίδας και το Ξενοδοχείο “Αμαλία” Ναυπλίου.

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας, επίσημη εταιρεία μετακίνησης, προσφέρει έκπτωση 50% για την μετακίνηση μετ’ επιστροφής των συμμετεχόντων από και προς Ναύπλιο για τις 23-24-25-26 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που έλαβαν ηλεκτρονικά για την συμμετοχή τους στον «Παλαμήδειο Άθλο», μαζί με την ταυτότητά τους ή εναλλακτικά μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους μέσα από το: eticket.ktelargolida.gr με τη χρήση του κωδικού εγγραφής τους.

Το ξενοδοχείο “Αμαλία” Ναυπλίου, επίσημο ξενοδοχείο της Διοργάνωσης, προσφέρει 40% έκπτωση επί της τιμής των δωματίων στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά τους πρόσωπα για τη διαμονή τους τις ημέρες του Παλαμήδειου Άθλου 23 & 24 Νοεμβρίου.

Η κάθε κράτηση θα γίνεται απευθείας από τους ενδιαφερόμενους με επικοινωνία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας “Αμαλία”, τηλέφωνο 2106072120 Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00, amaliahotelnafplio.gr.