ΠολιτικήΑρχείο

Η στήριξη ΚΙΝΑΛ σε Μπουντρούκα και το κρυφτούλι στελεχών

Συνήλθε χθες στην Τρίπολη  το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την απόφαση στήριξης υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά την ομόφωνη εισήγηση του Περιφερειακού Γραφείου και τον διάλογο που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα η υποστήριξη του επιχειρηματία και προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο Γιάννης Μπουντρούκας έχει επιδείξει πολύ σημαντικό έργο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, είναι  άνθρωπος της αγοράς, της εργασίας και του επιχειρείν, γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες της περιφέρειας Πελοποννήσου και μπορεί να φέρει τις αλλαγές που  χρειάζονται για να δημιουργηθεί μια αναπτυξιακή δυναμική και να αποκτήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει, σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που τον στηρίζουν.

Η Αργολίδα πάντως δεν εκπροσωπήθηκε σύσσωμη στην χθεσινή εκδήλωση της Τρίπολης, καθώς απόντες ήταν οι Χειβιδόπουλος, Στεφανόπουλος, Σαρρής και Τζανής. Παρόντες οι Πουλάς, Κουτσογιάννης, Συρίγας και λίγοι ακόμα.

Μένει να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις όσων είχαν ταχθεί με την παράταξη Τατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Πάντως η Φώφη Γεννηματά δεν έκανε κάποια αναφορά σε πιθανές διαγραφές από την Τρίπολη, παρά τις διαρροές περί του αντιθέτου, τηρώντας όπως όλα δείχνουν μία στάση αναμονής και αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.