ΚοινωνίαΑρχείο

Κόντρα Αυγουστόπουλου – Λαπαθιώτη με φόντο το λιμάνι

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του λιμενικού ταμείου Ναυπλίου Σταύρου Αυγουστόπουλου και του Ιωάννη Λαπαθιώτη με αφορμή μία ανάρτηση του δεύτερου στα social media.

Όπως σημειώνει ο Σ. Αυγουστόπουλος:

«Μετά την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ιωάννης Λαπαθιώτης  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ διότι:

Κατόρθωσε ΔΗΘΕΝ για να συνταξιοδοτηθεί να παραμείνει στο λιμάνι ως υπεύθυνος ασφαλείας για δέκα χρόνια. Αν το άξιζε ρωτήστε την Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

Εκ μέρους του Δ/Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου έχουν εφαρμοσθεί όλα τα νόμιμα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις  (Ν.4412/2016) τόσο όσον αφορά την διεξαγωγή διαγωνισμών όσο και απευθείας αναθέσεων.

ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ .

Όσον αφορά για τους «άπλυτους» «τους άβρεχτους» και όσα ψευδή γεγονότα εν γνώση του αναφέρει ως αληθή  με αντικειμενικό σκοπό να θίξει την τιμή και την υπόληψη των μελών του Δ/Σ του ΔΛΤΝ, των εργαζομένων και κατ επέκταση του Δήμου Ναυπλιέων, ακολουθούν μηνύσεις και αγωγές ΔΙΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ  ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.

ΕΛΕΟΣ!!!!!»

Η ανάρτηση Λαπαθιώτη ανέφερε τα εξής:

Η μισή ζωή μου είναι η οικογένειά μου, η άλλη όμως μισή είναι το λιμάνι του Ναυπλίου.

Το λιμάνι μας. Η μεγάλη ερωμένη μου.

35 χρόνια πιλότος στο λιμάνι και 10 χρόνια Υπεύθυνος Ασφάλειας.

Δεν έχει βρεθεί τόσα χρόνια ένας που να παραπονεθεί για την εργασία μου. Οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου με κατηγορούσαν ότι έκανα πολύ περισσότερα απ΄ότι είχα υποχρέωση.

Και ήλθαν οι άβρεχτοι να με καθαρίσουν. Και μάλιστα λίγο μόνο χρόνο πριν συνταξιοδοτηθώ.

Έκανα αναφορές για να βελτιωθεί το λιμάνι (τις έχω γραπτά όλες αυτές για όποιον τις αμφισβητεί) και, φαίνεται, δεν ήθελαν εμένα το τσιμπούρι να τους ενοχλεί.

Με έδιωξαν και από τις δύο θέσεις που είχα τόσα χρόνια.

Τους είχα πει ότι μιας και είμαι στο λιμάνι θα μπορούσα εθελοντικά να εισπράττω εγώ τα λιμανιάτικα από τα σκάφη χωρις χρήματα. Δεν μου ήταν δύσκολο. Ενα τεταρτάκι με μισή ώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και ένα πενταλεπτάκι τους υπόλοιπους. Δεν το δέχθηκαν. Το ανέθεσαν σε μη Αναπλιώτη εργολάβο και του δίνουν 1230 ευρώ το μήνα και για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο που η εργασία είναι μηδέν.

Με έδιωξαν από πιλότο. Έκαναν έναν διαγωνισμό για να με διώξουν. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού τα ανάρτησαν στο σύστημα Διαύγεια πριν ακόμα λήξει η προθεσμία για να κατατεθούν τα χαρτιά των υποψηφίων!!!!! (Πόσα θαυμαστικά να βάλω σε αυτό το εκπληκτικό που έκαναν;)

Έτοιμα τα είχαν τα αποτελέσματα από πριν. Εσείς τι λέτε; Δεν είναι διαγωνισμός μαϊμού; Έβαλαν σαν προαπαιτούμενο ένα πιστοποιητικό που δεν το προβλέπει ο νόμος, αφού εντέχνως διαπίστωσαν ότι δεν το έχω!!!!!

Έβαλαν διατάξεις που αφορούν μόνιμους πλοηγούς Πειραιά!!!

Ζήτησα ως υποψήφιος τον φάκελο του διαγωνισμού. Δεν μου το έδωσαν. Προσέφυγα στον Συνήγορο του Πολίτη. Τους έχει στείλει ένα σωρό χαρτιά για να μου τα δώσουν και αυτοί βρίσκουν δικαιολογίες για να μην μου τα δώσουν. Τι κρύβεται στα έγγραφα; Ερωτώ.

Προσέφυγα κατά του διαγωνισμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τι το πιο απλό να στείλουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας τον φάκελο του διαγωνισμού με τις απόψεις τους και να αποφασίσει το ανώτατο Δικαστήριο.

Δεν στέλνουν ούτε εκεί φάκελο.

Μία αναβολή διότι δεν έστειλαν φάκελο
Δεύτερη αναβολή διότι δεν έστειλαν φάκελο
Τρίτη αναβολή διότι δεν έστειλαν φάκελο
Τέταρτη αναβολή διότι δεν έστειλαν φάκελο
Και τώρα πέμπτη αναβολή διότι δεν έστειλαν φάκελο!!!!!!!!

Παιδιά έλεος!!!Πληρώνει ο πολίτης που έχει το δικαίωμα από το Σύνταγμα να πάει στα δικαστήρια να βρει το δίκιο που πιστεύει ότι έχει.

Θα επιμείνω. Δεν κάνω πίσω. Θα αναγκαστούν να τον στείλουν τον φάκελο.

Αν όχι θα πάω στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και εκεί, απ΄ότι μου λέει ο δικηγόρος μου, όχι μόνον θα δικαιωθώ, αλλά θα αναγκασθεί το Δημόσιο να μου πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για αποζημίωση.

Εσείς θα το πληρώσετε δηλαδή. Και εσείς που τους δοξάζατε.

Έγινε και διαγωνισμός για τον Υπεύθυνο Ασφαλείας. Με καθάρισαν και από εκεί. Ούτε τον γιο μου που έκανε τα χαρτιά του δέχθηκαν. Έτσι λοιπόν από τον Ιούνιο είμαι και ΑΝΕΡΓΟΣ. Και σιγά τα χρήματα που έπαιρνα. Λιγότερα από 600 Ευρώ καθαρά γι αυτή την υπεύθυνη θέση.

Κάναμε ένσταση στην επιτροπή. Πέρασε η προθεσμία για να απαντήσει η επιτροπή και η ένστασή μας θεωρήθηκε ότι απορρίφθηκε ΣΙΩΠΗΡΩΣ. Προσφύγαμε κατά της σιωπηρής απόρριψης στην Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η Αποκεντρωμένη δεν απάντησε μέσα στην προθεσμία και η προσφυγή μας θεωρήθηκε ότι απορρίφθηκε και αυτή ΣΙΩΠΗΡΩΣ. Κατά της νέας ΣΙΩΠΗΡΗΣ προσέφυγε ο γιος μου στην επιτροπή στην Τρίπολη.

Και τώρα έρχονται και ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στον ίδιον που είχε “κερδίσει” τον διαγωνισμό που ακύρωσαν!!!! Κάφκα.

Αντέξατε όσοι με διαβάσατε μέχρις εδώ;

Εσείς θα παίρνατε την καραμπίνα; Εγώ όχι. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με νόμιμα μέσα για το λιμάνι την μεγάλη μου αγάπη.

Τους ανέχεσθε στις θέσεις αυτές ευθύνης;