ΠολιτισμόςΑρχείο

Βήμα σε νέους καλλιτέχνες της Αργολίδας στην Αθήνα

Την πρόσκληση μεταξύ άλλων σε καλλιτέχνες της Αργολίδας απευθύνει η Gallerie Δημιουργών, ώστε να στείλουν υλικό για δωρεάν παρουσίαση στην Αθήνα.

«Ζούμε σε μία χώρα που όλοι μας έχουμε αισθανθεί την αδυναμία στήριξης αξιοκρατικά, νέων, ελπιδοφόρων και κυρίως ποιοτικών καλλιτεχνικών προσπαθειών. Έτσι, μέσα από τον ρόλο μου ως καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην Galerie δημιουργών και μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του χώρου Τάσο Ιωάννου, παίρνουμε την πρωτοβουλία της παραχώρησης μίας Τετάρτης κάθε μήνα, του άρτια εξοπλισμένου και καταξιωμένου στην συνείδηση των καλλιτεχνών και των θαμώνων του, χώρου μας, σε νέους δημιουργούς, συγγραφείς, ποιητές, κ.α έτσι ώστε να παρουσιάσουν το έργο τους».

Τα παραπάνω δηλώνει στο anagnostis.org η Συνθέτις και καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην Galerie δημιουργών Πηγή Λυκούδη.

Galerie Δημιουργών

Όπως επισημαίνει: «Ανοίγοντας την πόρτα μας, ευελπιστούμε να σταθούμε αρωγοί στις πρώτες δυσκολίες που συναντά ένας δημιουργός στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει το έργο του όντας ακόμα “άγνωστος και μη επώνυμος κατά το σύστημα”. Δίπλα μας εκτός των άλλων χορηγών επικοινωνίας και η Ελληνική Ραδιοφωνία Ελλάδος (ΕΡΤ). Τους ευχαριστούμε για αυτό».

Η Galerie Δημιουργών  είναι ένας μοναδικός χώρος έκφρασης για συνθέτες, λογοτέχνες, ποιητές, ηθοποιούς, συγγραφείς, σολίστες, ερμηνευτές, ομιλητές, εκδότες, καθηγητές, εικαστικούς, ζωγράφους, γλύπτες, σκηνοθέτες, φωτογράφους αλλά και για επιστήμονες από τους τομείς της Ιστορίας, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχολογίας, της Νομικής, της Οικονομικής Επιστήμης και της Αρχιτεκτονικής.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε δείγμα του έργου σας και να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμμετέχετε στα παρακάτω emails: [email protected], hello@ galeriedimiourgon.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση το έργο να μην έχει παρουσιαστεί.