ΚοινωνίαΑρχείο

Οι Παρεμβάσεις Π.Ε Αργολίδας για τις εκλογές των εκπαιδευτικών

Οι Παρεμβάσεις Π.Ε Αργολίδας με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όσους τους ψήφισαν στις εκλογές για το ΠΥΣΠΕ , ΚΥΣΠΕ και το ΑΠΥΣΠΕ.

Δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν με ένα και μόνο στόχο: τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τη συνολική ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά, το δημόσιο σχολείο και τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας.

Παρεμβάσεις Π.Ε Αργολίδας

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η παράταξη:

«Τώρα με το κλείσιμο της κάλπης έχει σημασία να δυναμώσουμε τους συλλόγους μας, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας για μαζικούς διορισμούς όλων των εκπαιδευτικών με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία , για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.

Σε μια συγκυρία εφαρμογής της πολιτικής του ΟΟΣΑ και της Ε.Ε, η λύση βρίσκεται στην ασυμβίβαστη πάλη του εκπαιδευτικού και εργατικού κινήματος για το σχολείο των δικαιωμάτων και των αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Σε αυτή τη βάση δεσμευόμαστε και σας καλούμε όλες και όλους να συνεχίσουμε, την πάλη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας.

Θα ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ως ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να συμβάλλουμε  στο δυνάμωμα του μαχόμενου ανεξάρτητου, ταξικού, ριζοσπαστικού, εκπαιδευτικού κινήματος. Σταθερά, απέναντι στις ατομικές «λύσεις», τη συναίνεση και την ηττοπάθεια απαντάμε με συλλογικότητα, αντίσταση και αγώνα. Για ένα εκπαιδευτικό κίνημα, όχι παραγόντων, αλλά συλλογικής αναζήτησης και αγώνα. Θα συναντηθούμε και πρέπει να συναντηθούμε εκεί όπου πάλλεται η ζωή: στην απεργία, στη γενική συνέλευση, στην πάλη για τη διεκδίκηση αυτών που μας ανήκουν, με αμφισβήτηση και ανυπακοή κάθε αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.

Επόμενος σταθμός αγώνα η απεργία στις 14 Νοέμβρη».