ΚοινωνίαΑρχείο

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Τρεις 15χρονοι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας. Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν ένα φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε ένας 48χρονος, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 15χρονος.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι τρεις 15χρονοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Τροχαίο με θύματα τρεις 15χρονους στην Κυπαρισσία

Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος τριών επιβατών ηλικίας 15 ετών, οι δύο μάλιστα εξέπνευσαν στο σημείο, ενώ ο τρίτος λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα (19.11.2018) το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ανήλικος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο ανήλικοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, αντίστοιχα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο ανήλικων επιβατών και τον τραυματισμό των δύο  οδηγών των οχημάτων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου σήμερα (19.11.2018) το απόγευμα, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας».

Πληροφορίες από tharrosnews.gr